Egg Pasta

For a good egg pasta, the secret lies in the freshness of the ingredients.

A whopping 5 eggs for every kilogram of hard wheat semolina.

For a good egg pasta, the secret is the freshness of the ingredients combined with the high number of eggs: five eggs are needed for every kilogram of hard wheat semolina. This is the traditional recipe of Pastificio Chelucci, passed down since 1912.

The Secrets of Pasta Chelucci's Quality

Even today, at Pastificio Chelucci, egg pasta is produced following the original 1912 recipe: lasagna, torchietti, farfalle, garganelli, and then the long pasta skeins, which are nested by hand and packaged in an artisanal manner.

Maccheroni | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci Maccheroni | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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Egg Macaroni No. 19 - 250gr
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Garganelli | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci Garganelli | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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Egg Garganelli N.179 - 250gr
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Tagliatelle | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci Tagliatelle | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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Lasagne | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci Lasagne | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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Lasagne all'Uovo N.18 - 250gr
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Farfalle Rigate| Pasta fresca all'uovo | Pasta Chelucci Farfalle Rigate| Pasta fresca all'uovo | Pasta Chelucci
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Tagliolini | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci Tagliolini | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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Torchietti | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci Torchietti | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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Uovo Box - 1,5 KG Tagliatelle | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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Uovo Box - 1,5 KG
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Romagnole | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci Romagnole | Pasta Artigianale all'Uovo | Pasta Chelucci
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